Våra tjänster

 

Vi vill erbjuda våra kunder en kompetent och pålitlig teknisk service. Våra servicetekniker vidareutbildar sig ständigt för att lära sig ny utrustning och ny teknik. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten med våra kunder och där vi är servicepartner är vi ofta det hela tandläkarens yrkesverksamma tid. 

 

Nedan ser ni de flesta av våra tjänster. Vill ni så kan ni teckna ett serviceavtal för den årliga servicen och kontrollerna annars går det även bra att kontakta oss när behov uppstår.  Serviceavtal

 
Akut/Avhjälpande Service
När något går sönder är vi snabbt på plats för felsökning och åtgärd. Vi utgår från Umeå och Skellefteå.  

 
Förebyggande Service
För att undvika driftstopp och extra kostsamma haverier bör man utföra förebyggande service på utrustning. Det finns även en säkerhetsaspekt i detta. Förebyggande service ger trygghet för dina patienter och arbetseffektivitet för dig.  

 
Kontroller dental röntgen och vattenkvalité unitar
SSM föreskriver att röntgenapparaten ska kontrolleras årligen och ett kontrollprotokoll upprättas. Vi utför denna typ av kontroll på intraoral- och panoramaröntgenapparatur. Vi tar även prover på unitens vattenkvalité.

 
Validering/Upprepad prestanda kvalificering
Enligt socialstyrelsens föreskrifter ska autoklaven genomgå en upprepad prestandakvalificering (UPK) årligen. För att vara säker på att bedriva god och hygienisk vård bör ni även kontrollera er diskdesinfektor. Båda kontrollerna föregås av en förebyggande service som tar ca. 2-3 timmar beroende på vilken autoklav/desinfektor ni har. Servicen debiteras enligt timpris och processkontroll/temp.kurva enligt fast pris. Kontakta oss för offert.

Vi utför även service och validering av smörj och rengöringsmaskiner för vinkelstycken (DAC, iCare+).

 
Planering av ny klinik / ombyggnation
Vi hjälper till så att era lokaler blir utformade på ett sätt som passar en tandläkarpraktik och dess speciella utrustning. Vi instruerar rörmokare och elektriker, ger ritningar på inredning osv.

 

Direktkontakt tekniker

TS DENTAL
Besöksadress
Köpmangatan 29
911 31 Vännäs
Postadress
Box 37
911 21 Vännäs
Tel
0935-13111
Fax
0935-10326
Hitta
Visa på karta
NYHETSBREV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyttig information om våra produkter och erbjudanden.

Prenumerera


Ni kan avbryta er prenumeration i varje nyhetsbrev som ni tar emot.

TS Dental är generalagent för hand- och vinkelstycken från NSK Nakanishi.


Medlem i Svensk Dentalservice (SDS) och säljer SDS sortiment av dentalutrustning i Norrland.
 


Cookiepolicy