0 produkter i varukorg
Summa:
Användarnamn
Lösenord

Service utrustning

Vi vill erbjuda våra kunder en kompetent och pålitlig teknisk service. Våra servicetekniker vidareutbildar sig ständigt för att lära sig ny utrustning och ny teknik. Vi strävar efter långsiktiga samarbeten med våra kunder och där vi är servicepartner är vi ofta det hela tandläkarens yrkesverksamma tid.

 

I Norrland hjälper vi er med förebyggande underhåll och akuta reparationer på de allra flesta dentalutrustningar som finns på marknaden. Våra servicetekniker utgår från Umeå/Vännäs och Piteå. På andra orter samarbetar vi med andra serviceföretag.

 

 

 

Vill ni så kan ni teckna ett serviceavtal för den årliga servicen och kontrollerna annars går det även bra att kontakta oss när behov uppstår.

 

Bild

Akut/Avhjälpande Service

För våra kunder är det nödvändigt att deras utrustning går att använda så när något inte fungerar som det ska är vi snabbt på plats för felsökning och åtgärd. Våra tekniker utgår från Umeå och Skellefteå.

Kontakta oss

Bild

Förebyggande service

För att undvika driftstopp och kostsamma haverier bör man utföra förebyggande service på utrustning. Det finns även en säkerhetsaspekt i detta. Förebyggande service ger trygghet för dina patienter och arbetseffektivitet för dig.

Kontakta oss

Bild

Kontroller

SSM föreskriver att röntgenapparaten ska kontrolleras årligen och ett kontrollprotokoll upprättas. Vi utför denna typ av kontroll på intraoral- och panoramaröntgenapparatur. Vi tar även prover på unitens vattenkvalité.

Kontakta oss

Bild

Validering / kvalificering

Enligt socialstyrelsens föreskrifter ska autoklaven genomgå en upprepad prestandakvalificering (UPK) årligen. För att vara säker på att bedriva god och hygienisk vård bör ni även kontrollera er diskdesinfektor. Båda kontrollerna föregås av en förebyggande service som tar ca. 2-3 timmar beroende på vilken autoklav/desinfektor ni har. Servicen debiteras enligt timpris och processkontroll/temp.kurva enligt fast pris. Vi utför även service och validering av smörj och rengöringsmaskiner för vinkelstycken (DAC, iCare+).

Kontakta oss

Bild

Ny klinik / ombyggnation

Vi planerar och hjälper till så att era lokaler blir utformade på ett sätt som passar en tandläkarpraktik och dess speciella utrustning. Vi instruerar rörmokare och elektriker, ger ritningar på inredning osv.

Kontakta oss

Bild

Direktkontakt tekniker

Våra duktiga och erfarna tekniker jobbar med service och underhåll av de allra flesta dentalutrustningar som finns på marknaden. Kontakta oss så bokar vi in en service som passar just er anläggning.

Kontakta oss

Besöksadress

Köpmangatan 29
911 31 Vännäs

Postadress

Box 37
911 21 Vännäs

Kontakt

0935 131 11
info@tsdental.se

Information

Nyhetsbrev
Dataskyddspolicy
Cookies

Följ oss


TS Dental är auktoriserad återförsäljare för hand- och vinkelstycken från NSK Nakanishi.

© 2024 TS Dental