0 produkter i varukorg
Summa:
Användarnamn
Lösenord

TS Dental

Vi är ett familjeföretag som varit verksamma som leverantör av dentalprodukter i över 30 år. Våra kunder får alltid en personlig och snabb service. Vår personal är flexibel och hittar lösningar som passar dig. Hos oss är ingenting omöjligt och vi gör gärna det där lilla extra för att du som kund ska bli nöjd.

 

Vårt företag och personal har hjärtat i Norrland – huvudkontor i Vännäs, Västerbotten men representanter och återförsäljare över hela Sverige. Tveka inte att kontakta oss eller någon av våra återförsäljare.

 

 

NSK Nakanishi, Estelite & Roland DG-shape

Vi representerar NSK Nakanishi - en av världens ledande tillverkare av hand- och vinkelstycken för den dentala marknaden. NSK är ett japanskt märke med innovation och prestanda som ledord. TS Dental är generalagent för NSKs produkter i Sverige.

 

TS Dental är det enda företag som är auktoriserat av NSK Nakanishi att importera och distribuera NSKs dentala produkter i Sverige. Vill du handla tryggt handlar du av oss eller någon av våra återförsäljare. Att vara Auktoriserad innebär bland annat att NSK Nakanishi tillhandahåller utbildning för oss vad gäller produkternas användning samt reparation av produkterna. Vi blir också meddelade om det skulle uppstå situationer där produkter måste återkallas. Vi har hårda krav på oss vad gäller kvalitetsäkring, garantier, rapportering och leveranssäkerhet.

 

Vi gillar det japanska och vi har flera japanska agentur. Fyllnadsmaterial av märket Estelite från Japanska Tokuyama. Estelite är ett väldigt estetiskt och lättjobbat komposit som snabbt tar marknadsandelar i Europa. Produkten Omnichroma är världsledande när det kommer till färgmatchning.

 

Japanska märket Roland DGshape är vår produktlinje av fräsmaskiner för tandläkare och tandtekniska laboratorium

 

Svensk dentalservice

Vi är medlem i Svensk Dentalservice och säljer Svensk Dentalservice sortiment av dentalutrustning i Norrland. Där ingår bl.a. tandläkarutrustning Unic Line och Stern Weber, MyRay röntgen, Melag autoklaver, Climo klinikinredning, Carestream sensorer och intraoral scanner för digital röntgen.

 

Vi har mångårig och ovärderlig erfarenhet av service, reparation och försäljning av dentalutrustningar. Genom åren har vi successivt och mycket noggrant valt våra leverantörer som vi vet håller för dagens och morgondagens krav och behov gällande såväl funktion som ergonomi, design och driftsäkerhet.

 

Vår affärsidé är att erbjuda tandläkarpraktiker de bästa produkterna på marknaden inom dentalutrustningar. Samt ge effektiv och förebyggande service och snabba reparationer vid akuta behov för att bidra till effektivitet, starkt patientförtroende och lönsamhet.

 

Straumann

I norrland fungerar vi även som försäljningskonsulter för implantatföretaget Straumann. Kontakta oss för frågor kring implantat och protetik. Beställningar gör enklast i Straumanns webshop

Besöksadress

Köpmangatan 29
911 31 Vännäs

Postadress

Box 37
911 21 Vännäs

Kontakt

0935 131 11
info@tsdental.se

Information

Nyhetsbrev
Dataskyddspolicy
Cookies

Följ oss


TS Dental är generalagent för hand- och vinkelstycken från NSK Nakanishi.


Medlem i Svensk Dentalservice (SDS) och säljer SDS sortiment av dentalutrustning i Norrland.

© 2020 TS Dental