0 produkter i varukorg
Summa:
Användarnamn
Lösenord

TS Dental

Vi är ett företag som varit verksamma som leverantör av dentalprodukter i över 40 år. Våra kunder får alltid en personlig och snabb service. Vår personal är flexibel och hittar lösningar som passar dig. Hos oss är ingenting omöjligt och vi gör gärna det där lilla extra för att du som kund ska bli nöjd.

 

Vårt företag och personal har hjärtat i Norrland – huvudkontor i Vännäs, Västerbotten men representanter även i andra delar av Sverige. Tveka inte att kontakta oss.

 

 

NSK Nakanishi, Estelite & Roland DG-shape

Vi är återförsäljare och representerar NSK Nakanishi - en av världens ledande tillverkare av hand- och vinkelstycken för den dentala marknaden. NSK är ett japanskt märke med innovation och prestanda som ledord. 

 

TS Dental  är auktoriserat av NSK Nakanishi att hantera NSKs dentala produkter i Sverige. Vill du handla tryggt med säkerställd kompetens och service och extra bra garantier så handlar du av oss. Att vara Auktoriserad innebär bland annat att NSK Nakanishi tillhandahåller utbildning för oss vad gäller produkternas användning samt reparation av produkterna. Vi blir också meddelade om det skulle uppstå situationer där produkter måste återkallas. Vi ställer hårda krav på oss vad gäller kvalitetsäkring, garantier, rapportering och leveranssäkerhet.

 

Vi gillar det japanska och vi har flera japanska agentur. Fyllnadsmaterial av märket Estelite från Japanska Tokuyama. Estelite är ett väldigt estetiskt och lättjobbat komposit som snabbt tar marknadsandelar i Europa. Produkten Omnichroma är världsledande när det kommer till färgmatchning, där endast en färg täcker hela VITA-skalan.

 

Japanska märket Roland DGshape är vår produktlinje av fräsmaskiner för tandläkare och tandtekniska laboratorium

 

UTRUSTNING I NORRLAND

I norra Sverige säljer vi all typ av klinikutrustning, t.ex röntgenapparater, behandlingsenheter och autoklaver

 

Vi har mångårig och ovärderlig erfarenhet av service, reparation och försäljning av dentalutrustningar. Genom åren har vi successivt och mycket noggrant valt våra leverantörer som vi vet håller för dagens och morgondagens krav och behov gällande såväl funktion som ergonomi, design och driftsäkerhet.

 

Vår affärsidé är att erbjuda tandläkarpraktiker de bästa produkterna på marknaden inom dentalutrustning. Samt ge effektiv och förebyggande service och snabba reparationer vid akuta behov för att bidra till effektivitet, starkt kundförtroende och långsiktiga lösningar.

 

Straumann

I norrland fungerar vi även som försäljningskonsulter för implantatföretaget Straumann. Kontakta oss för frågor kring implantat och protetik. Beställningar gör enklast i Straumanns webshop

Besöksadress

Köpmangatan 29
911 31 Vännäs

Postadress

Box 37
911 21 Vännäs

Kontakt

0935 131 11
info@tsdental.se

Information

Nyhetsbrev
Dataskyddspolicy
Cookies

Följ oss


TS Dental är auktoriserad återförsäljare för hand- och vinkelstycken från NSK Nakanishi.

© 2023 TS Dental