Niklas är fisketokig men har konstaterat att som tvåbarnspappa är det mer ett teoretisk intresse. Mycket research och lite tid till utövande. Niklas är VD, försäljningsansvarig och sköter även kontakten med våra leverantörer. Han har Norrland som huvudarena men kan dyka upp lite här och där för att ge de övriga säljarna support.

Niklas Nordström

VD

0935-131 11

Lina sköter kontakter med återförsäljare, installerar och ger support på digitala produkter, sköter marknadsföring o.s.v. Linas intressen är företagande och idrott, speciellt fotboll , volleyboll och snowboard.

Lina Nordström

Marknadsansvarig

0935-131 11

lina@tsdental.se

Spralliga Anna är nybliven Zumba instruktör. Hon arbetar som säljare och är huvudansvarig för vår Estelite agentur. Anna är utbildad till Kris och konflikthanterare- något som behövs i ett familjeföretag.

Anna Nordström

Försäljning

070-529 28 59

anna@tsdental.se

Roger är en golftokig herre som gillar att resa. Roger är en katt bland hermelinerna eller en Stockholmare bland Norrlänningarna. Roger bemannar vårt kontor i Stockholm och kuskar runt som säljare i södra Sverige.

Roger Bergström

Försäljning

Mellan & Syd

070-529 23 78

roger@tsdental.se

Gun är vår senast anställda försäljare. Gun är ny hos oss men har lång erfarenhet från branschen. Gunsan, som hon ibland kallas, kommer med energi, proffesionalism och som vi säger i Norrland lite jävlar anamma.

Gun Sjölinder

Försäljning

Norrland, Dalarna, Gävleborg

070-540 38 33

Killen som är vår klippa, ingenting är för svårt för Kent han klurar ut allt. Kent bor på en gård utanför Skellefteå. Där spenderar han sin fritid bl.a. med att ta hand om hästar och skog och mark.

Kent Lidman

Service, Norrland

070-535 97 44

kent@tsdental.se

Kurt är en positiv man som sprider glädje kring sig. Full av energi trots att han blivit småbarnspappa på äldre dar. Kurt har bakgrund som maskintekniker och har stor vana av teknisk problemlösning. Kurt utgår från Överboda utanför Umeå.

Kurt Vikström

Service, Norrland

070-529 99 32

kurt@tsdental.se

Roger är en glad och trevlig kille som till sin förskräckelse bor granne med företagets ägare Håkan. Roger gillar Metallica, bilar och är en riktig handy-man. På företaget reparerar Roger NSK produkter på vår verkstad.

Roger Östhus

Service, Verkstad

0935 131 11

roger.osthus@tsdental.se

Thomas har en gedigen servicebakgrund som flygplanstekniker. Han är bosatt i Bjurholm dör han tidiare också drivit Agnäsbacken. Fritiden spenderas gärna på skidor i Hemavan

Thomas Stensson

Service Norrland

070-529 00 51

thomas.stensson@tsdental.se

TS DENTAL
Besöksadress
Köpmangatan 29
911 31 Vännäs
Postadress
Box 37
911 21 Vännäs
Tel
0935-13111
Fax
0935-10326
Hitta
Visa på karta
NYHETSBREV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyttig information om våra produkter och erbjudanden.

Prenumerera


Ni kan avbryta er prenumeration i varje nyhetsbrev som ni tar emot.

TS Dental är generalagent för hand- och vinkelstycken från NSK Nakanishi.


Medlem i Svensk Dentalservice (SDS) och säljer SDS sortiment av dentalutrustning i Norrland.
 


Cookiepolicy