TS Dental

 

Vi är ett familjeföretag som varit verksamma som leverantör av dentalprodukter i över 30 år. Våra kunder får alltid en personlig och snabb service. Vår personal är flexibel och hittar lösningar som passar dig. Hos oss är ingenting omöjligt och vi gör gärna det där lilla extra för att du som kund ska bli nöjd.
 
Vi representerar NSK Nakanishi - en av världens ledande tillverkare av hand- och vinkelstycken för den dentala marknaden. NSK är ett japanskt märke med innovation och prestanda som ledord. TS Dental är generalagent för NSKs produkter i Sverige.

 

TS Dental är det enda företag som är auktoriserat av NSK Nakanishi att importera och distribuera NSKs dentala produkter i Sverige. Vill du handla tryggt handlar du av oss eller någon av våra återförsäljare. Att vara Auktoriserad innebär bland annat att NSK Nakanishi tillhandahåller utbildning för oss vad gäller produkternas användning samt reparation av produkterna. Vi blir också meddelade om det skulle uppstå situationer där produkter måste återkallas. Vi har hårda krav på oss vad gäller kvalitetsäkring, garantier, rapportering och leveranssäkerhet.

 

Vi gillar det japanska och vi har ännu en japansk agentur. Fyllnadsmaterial av märket Estelite. Estelite är ett väldigt estetiskt och lättjobbat komposit som snabbt tar marknadsandelar i Europa.
 
Förutom NSK så representerar vi även Svensk Dentalservice.  Vi säljer Svensk Dentalservice sortiment av dental utrustning i Norrland. Där ingår bl.a. tandläkarutrustning Unic Line och Stern Weber, Focus röntgen, Melag autoklaver, Climo klinikinredning och Sigma sensorer för digital röntgen.  I Norrland har vi också en uppsökande serviceverksamhet  med servicetekniker som utgår från Skellefteå, Umeå och Vännäs.

 

Vårt företag och personal har hjärtat i Norrland – huvudkontor i Vännäs, Västerbotten men vi har även ett kontor i Stockholm och representanter över hela Sverige. Tveka inte att kontakta oss eller någon av våra återförsäljare.

 

Dataskyddspolicy

TS DENTAL
Besöksadress
Köpmangatan 29
911 31 Vännäs
Postadress
Box 37
911 21 Vännäs
Tel
0935-13111
Fax
0935-10326
Hitta
Visa på karta
NYHETSBREV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyttig information om våra produkter och erbjudanden.

Prenumerera


Ni kan avbryta er prenumeration i varje nyhetsbrev som ni tar emot.

TS Dental är generalagent för hand- och vinkelstycken från NSK Nakanishi.


Medlem i Svensk Dentalservice (SDS) och säljer SDS sortiment av dentalutrustning i Norrland.
 


Cookiepolicy