Arkiv
Kategorier

Vi söker kontorsmedarbetare

Publicerad Monday, April 29, 2019 00:00
Aktuellt

Vi söker en Driftig Kontorsmedarbetare till oss på TS Dental!

Är du driftig, positiv, självgående, gillar att förbättra, skapa rutiner och ordning och reda?  Har du erfarenhet av löpande redovisning, kan hantera en dator och pratar och läser engelska bra? Gillar du kundkontakt och vill utveckla din egen tjänst? Har du svarat ja på frågorna, då är du intressant för oss!

 

Vilka är vi

TS Dental är ett familjeföretag som varit verksamma som leverantör av dentalprodukter i över 30 år. Våra kunder får alltid en personlig och snabb service. Vi är flexibla och hittar lösningar som passar varje kund.  Vi vill att de ska känna att vi alltid gör det lilla extra. Vår verksamhet består av en säljorganisation, serviceorganisation och back-office.  Våra kunder är tandvårdspersonal inom privat och offentlig sektor samt återförsäljare inom dentalbranschen.
 

 

Dina arbetsuppgifter

Vi behöver någon som är vår stomme och hjärta på kontoret här i Vännäs. Någon som finns på plats dagligen och som självständigt driver sina arbetsuppgifter och samtidigt är lyhörd mot vad vi andra kan behöva för hjälp. Du kommer jobba med löpande redovisning/bokföring, ordermottagning, packning av varor, fakturering, posthantering, returer och garantiåtgärder. Vi hoppas att du ska vara den personen som tar tag i, effektiviserar och strukturerar våra dagliga rutiner, exempelvis lagerhantering och order.  Vi jobbar idag i VISMA. Du kommer även svara i telefon och möta våra kunder till störst del via telefon och mail. Sammanfattningsvis blir du en viktig del i den dagliga driften på vårt kontor. Det kommer finnas möjligheter att utifrån din kompetens påverka rollen hos oss. Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Vännäs. Möjlighet att arbeta deltid finns för den som önskar ( minst 75%).

 

Erfarenhet och egenskaper

Det är önskvärt att du tidigare jobbat med enklare bokföring och administration och att du har god datorvana. Du ska känna dig bekväm med att prata och skriva engelska. Då arbetet innebär en hel del kontakt med våra kunder ska du tycka om och vara duktig på att kommunicera och ge service.  Då vi inte alltid finns på plats behöver du kunna styra och planera ditt eget arbete, vilket kräver initiativ och ordningssinne. Vi ser gärna att du är från orten men det är inget krav.

 

Att vara medarbetare hos oss

Hos oss är alla lika viktiga, vi är ett tight gäng som vet att vi alla i kedjan behövs för att leveransen till våra kunder ska fungera. Vi hjälper varandra och tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet.

 

Ansökan

Urval sker löpande med sista ansökningsdag den 17 maj 2019. Har du frågor kontakta vår samarbetspartner Lena Forsgren på ImpHRove 070-5766263.  Ansökan skickas till info@imphrove.se. Ansökan märks med ”Medarbetare hos TS Dental”.

 

Skriv kommentar
Namn
E-post
Rubrik
Kommentar
TS DENTAL
Besöksadress
Köpmangatan 29
911 31 Vännäs
Postadress
Box 37
911 21 Vännäs
Tel
0935-13111
Fax
0935-10326
Hitta
Visa på karta
NYHETSBREV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyttig information om våra produkter och erbjudanden.

Prenumerera


Ni kan avbryta er prenumeration i varje nyhetsbrev som ni tar emot.

TS Dental är generalagent för hand- och vinkelstycken från NSK Nakanishi.


Medlem i Svensk Dentalservice (SDS) och säljer SDS sortiment av dentalutrustning i Norrland.
 


Cookiepolicy