0 produkter i varukorg
Summa:
Användarnamn
Lösenord

Mässkampanjen startar

Publicerad Thursday, September 19, 2019 00:00

Nu startar vår stora mässkampanj med NSK Vinkelstycken, Hygieniska tangentbord, och annat smått och gott. Vi hoppas få träffa så många som möjligt av er under Swedental

 

Ny tandläkare i Härnösand

Publicerad Wednesday, June 12, 2019 14:30

Vi är glada att meddela att det startar en ny klinik i Härnösand i höst som valt oss som helhetsleverantör. Kliniken heter Tandkliniken i Norr och de satsar på en modern utrustningspark som möjliggör alla typer av odontologiska behandlingar.

 

Läs mer på klinikens hemsida

Pitedagarna med Straumann

Publicerad Wednesday, May 22, 2019 09:18

Vi och Straumann vill bjuda in er till Pitedagarna 24:e till 25:e Oktober. Föreläser gör Per Carlsson, Specialist i Oral Protetik från Region Blekinge - Ämne "Säker väg till den optimala implantatkronan" och Franciso Teixeria Barbose från Madrid som är Oral Implantolog. Anmäl er via länken https://sv-se.invajo.com/event/straumann/pitedagarna

Vi söker kontorsmedarbetare

Publicerad Monday, April 29, 2019 08:09

Är du driftig, positiv, självgående, gillar att förbättra, skapa rutiner och ordning och reda?  Har du erfarenhet av löpande redovisning, kan hantera en dator och pratar och läser engelska bra? Gillar du kundkontakt och vill utveckla din egen tjänst? Har du svarat ja på frågorna, då är du intressant för oss!

 

Vilka är vi

TS Dental är ett familjeföretag som varit verksamma som leverantör av dentalprodukter i över 30 år. Våra kunder får alltid en personlig och snabb service. Vi är flexibla och hittar lösningar som passar varje kund.  Vi vill att de ska känna att vi alltid gör det lilla extra. Vår verksamhet består av en säljorganisation, serviceorganisation och back-office.  Våra kunder är tandvårdspersonal inom privat och offentlig sektor samt återförsäljare inom dentalbranschen.
 

Dina arbetsuppgifter

Vi behöver någon som är vår stomme och hjärta på kontoret här i Vännäs. Någon som finns på plats dagligen och som självständigt driver sina arbetsuppgifter och samtidigt är lyhörd mot vad vi andra kan behöva för hjälp. Du kommer jobba med löpande redovisning/bokföring, ordermottagning, packning av varor, fakturering, posthantering, returer och garantiåtgärder. Vi hoppas att du ska vara den personen som tar tag i, effektiviserar och strukturerar våra dagliga rutiner, exempelvis lagerhantering och order.  Vi jobbar idag i VISMA. Du kommer även svara i telefon och möta våra kunder till störst del via telefon och mail. Sammanfattningsvis blir du en viktig del i den dagliga driften på vårt kontor. Det kommer finnas möjligheter att utifrån din kompetens påverka rollen hos oss. Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i Vännäs. Möjlighet att arbeta deltid finns för den som önskar ( minst 75%).

 

Erfarenhet och egenskaper

Det är önskvärt att du tidigare jobbat med enklare bokföring och administration och att du har god datorvana. Du ska känna dig bekväm med att prata och skriva engelska. Då arbetet innebär en hel del kontakt med våra kunder ska du tycka om och vara duktig på att kommunicera och ge service.  Då vi inte alltid finns på plats behöver du kunna styra och planera ditt eget arbete, vilket kräver initiativ och ordningssinne. Vi ser gärna att du är från orten men det är inget krav.

 

Att vara medarbetare hos oss

Hos oss är alla lika viktiga, vi är ett tight gäng som vet att vi alla i kedjan behövs för att leveransen till våra kunder ska fungera. Vi hjälper varandra och tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet.

 

Ansökan

Urval sker löpande med sista ansökningsdag den 17 maj 2019. Har du frågor kontakta vår samarbetspartner Lena Forsgren på ImpHRove 070-5766263.  Ansökan skickas till info@imphrove.se. Ansökan märks med ”Medarbetare hos TS Dental”.

 

Vårkampanj NSK

Publicerad Wednesday, March 27, 2019 13:11

Vårkampanj NSK Vinkelstycken, Tokuyamaprodukter och Purekeys hygieniska tangentbord.

 

Video Omnichroma

Publicerad Tuesday, March 19, 2019 10:00

Besöksadress

Köpmangatan 29
911 31 Vännäs

Postadress

Box 37
911 21 Vännäs

Kontakt

0935 131 11
info@tsdental.se

Information

Nyhetsbrev
Dataskyddspolicy
Cookies

Följ oss


TS Dental är generalagent för hand- och vinkelstycken från NSK Nakanishi.


Medlem i Svensk Dentalservice (SDS) och säljer SDS sortiment av dentalutrustning i Norrland.

© 2019 TS Dental