Arkiv
Kategorier

Vi söker servicetekniker

Publicerad den 31 juli 2018 08:46
Aktuellt

Har du en naturlig fallenhet för teknisk problemlösning och letar efter ett jobb där du själv planerar din dag?

 

TS Dental är ett familjeföretag som importerar, säljer och utför service på dentalutrustning. Vi har funnits för våra kunder i 40 år. Vi representerar Svensk Dentalservice i Norrland samt NSK Nakanishi - en av världens ledande tillverkare av hand- och vinkelstycken för den dentala marknaden. TS Dental är ett väletablerat företag med stor marknad, korta beslutsvägar och en ambition att ständigt förbättras och utvecklas.

 

Läs mer om våra servicetekniska tjänster här

 

Hur ser din arbetsdag ut?

 

Du kommer att vara ansvarig för service och installationer av dentalprodukter hos både privatkliniker och folktandvård. Uppdragen kan vara förebyggande underhållsservice, validering, nyinstallationer samt reparationer. Dina kunder ringer direkt till dig när de är i behov av hjälp så dina dagar kan variera beroende på hur mycket akuta åtgärder som krävs, så det gäller att planera och prioritera.  Dina kunder finns i Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Norrbotten fast med stor övervikt på Västerbotten i dagsläget. Du delar området med två erfarna kollegor och du kommer till en början att åka tillsammans med en av dem tills du klarar jobbet utan stöd. Företaget uppmuntrar till utbildning så det kommer innebära att du åker iväg på en del kurser/utbildningar även internationellt. Dina arbetsdagar kommer att bestå av en hel del bilkörning då våra servicekunder finns inom hela Norrland och övernattningar kommer att krävas i viss omfattning. Om du vill kan du utgå från ditt hem det vill säga Umeå eller någon av kranskommunerna.

 

Vem trivs här?

Du vet med dig att du trivs när du själv får planera och styra dina uppdrag. Du har teknisk erfarenhet och det ses som fördelaktigt om du viss kompetens inom el, styr- och reglerteknik, pneumatik och mekanik. Praktisk problemlösning är det du vill jobba med och älskar att klura ut de bästa lösningarna. Du drar dig inte för att ringa en kollega när du har kört fast eller har funderingar. Du tar dig tid till att lyssna på kunden för att ge bästa tänkbara service. Lätt slår du en signal till dina kunder för att följa upp, kolla av och informera när något har förändrats. Du har stor ansvarskänsla och mycket eget driv. Om du känner igen dig då kan det här jobbet vara det som kommer att göra att du stortrivs.

 

Vad erbjuder vi?

Heltidstjänst (först 6 mån provanställning), tjänstebil, mobiltelefon, dator, utbildning, sjukvårdsförsäkring, tjänstepension

 

Rekrytering sker via rekryteringskonsult Per Lindström tel. 070 2818185

Skicka din ansökan senast 20:e augusti till per@vikstromrekrytering.se

 

 

 

TS DENTAL
Besöksadress
Köpmangatan 29
911 31 Vännäs
Postadress
Box 37
911 21 Vännäs
Tel
0935-13111
Fax
0935-10326
Hitta
Visa på karta
NYHETSBREV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få nyttig information om våra produkter och erbjudanden.

Prenumerera


Ni kan avbryta er prenumeration i varje nyhetsbrev som ni tar emot.

TS Dental är generalagent för hand- och vinkelstycken från NSK Nakanishi.


Medlem i Svensk Dentalservice (SDS) och säljer SDS sortiment av dentalutrustning i Norrland.
 


Cookiepolicy